Welcome!

Open Web Authors: Pat Romanski, PR.com Newswire, David Weinberger, Louis Nauges, Sarah Lake

News Feed Item

TransIP en Google introduceren een simpele, geautomatiseerde oplossing voor domeinverificatie

LEIDEN, Nederland, December 5, 2012 /PRNewswire/ --

Het wordt voor klanten van TransIP veel gemakkelijker om een domeinnaam te koppelen aan Google Apps. Vanaf vandaag biedt TransIP een eenvoudige en geautomatiseerde oplossing voor domeinverificatie.

TransIP staat bekend om haar technisch innovatieve diensten die de klant volledige controle geven. De samenwerking van TransIP met Google past perfect bij deze visie. Het wordt voor klanten veel eenvoudiger om hun domeinnaam te koppelen aan Google Apps.

"Diensten van Google zoals Google Apps werken normaal gesproken pas na het doorlopen van een handmatig verificatieproces", aldus Ali Niknam, oprichter en directeur van TransIP. "Vanaf nu kunnen onze klanten op een simpele, intuïtieve manier hun domeinnaam koppelen."

"Onze ontwikkelaars hebben in overleg met Google een omgeving ontwikkeld waarin gebruikers met enkele muisklikken hun domein zowel kunnen verifiëren, alsmede activeren.", vervolgt Niknam. "Bij het koppelen van een domeinnaam kiest de klant TransIP uit een keuzemenu, logt in bij TransIP en bevestigt de activatie."

Niknam concludeert: "Bij TransIP zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze producten te verbeteren. We zijn verheugd dat onze samenwerking met Google dit mogelijk maakt."


Over TransIP:

Met meer dan 90.000 klanten en 700.000+ geregistreerde domeinnamen is TransIP de grootste aanbieder van domeinnamen binnen de Benelux. TransIP heeft daarnaast meer dan 500.000 domeinnamen met DNSSEC ondertekend en is als zodanig de grootste DNSSEC provider ter wereld. De visie van TransIP is volledige controle over producten, voor alle klanten. Dit komt het beste tot uiting in haar slogan: "All Yours".

http://www.transip.nl

More Stories By PR Newswire

Copyright © 2007 PR Newswire. All rights reserved. Republication or redistribution of PRNewswire content is expressly prohibited without the prior written consent of PRNewswire. PRNewswire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.